Duplex rør

Duplex rør

Htongsteel har dukket opp som en stopp løsning ledende leverandør for alle Duplex rør behov. Vi er en av de største eksportører & distributører av Duplex rør i Kina. Duplex rør ble origi

Chat nå

Produktdetaljer

Huitong spesielle stål co, Ltd er en berømt Kina duplex rør produsent og leverandør, utstyrt med en produktiv fabrikken og selskapet og som profesjonell duplex rør eksportør og selger, vi er alltid ønske deg å kjøpe og engros høykvalitets rustfritt stål rør, rustfritt stålplater, rustfritt stål coil, rustfritt stål spoler fra vår fabrikk.

Htongsteel har dukket opp som en stopp løsning ledende leverandør for alle Duplex rør behov. Vi er en av de største eksportører og distributører av Duplex rør i Kina. Duplex rør ble opprinnelig opprettet for å bekjempe korrosjon problemer forårsaket av klorid rentebærende kjølevann og andre aggressive kjemiske prosessen væsker. Våre produkter har vært mye brukt i mange felt både hjemme og i utlandet. Hver avdeling er perfekt ledelse og fullt automatisert produksjon for å tilby den beste kvalitet og rask tjenester til våre kunder.

Klasse og materiale tilgjengelig:

2205, 904L, S31803, 330, 660, 630, 17-4PH, 631,17-7PH, 2507, F51, S31254 osv.

Størrelse: DN15-600 eller etter tilpasning.

Pakke:

Standard eksport pakking eller etter tilpasning.

Type:

Duplex rustfritt stål bar, rustfritt stål rør, rustfritt stål ark, rustfritt stål plate, rustfritt stål coil stripe osv.

Relaterte søk: Duplex rør, Duplex rustfritt stål rør, Duplex rustfritt stålplater, rustfritt stål coil, rustfritt stål coil, Duplex stål, Duplex rustfritt stål rør.

Et par:Precision Tube Neste:Rustfritt stål

Forespørsel