304 rustfritt stål kan ikke dømme fordeler og ulemper fra magnetisme

- Jan 03, 2019-

Det er mange slags rustfritt stål, fra temperaturen i henhold til organisasjonsstrukturen kan deles inn i flere kategorier:


1 austenitisk kroppstype: som 304, 321, 316, 310,

2, martensitt eller ferrit kroppstype: som 430, 420, 410, etc.


Austenitt er ikke-magnetisk eller svakt magnetisk, martensitt eller ferrit er magnetisk. Vanligvis brukes som dekorativt rør. Rostfritt stål er for det meste austenitisk kropp 304 materiale, generelt magnetisk eller svak magnetisk, men på grunn av smelting forårsaket av kjemiske sammensetningssvingninger eller annen behandling, kan staten også forekomme magnetisk, men dette kan ikke anses som falsk eller ukvalifisert, hva er årsaken?


Det er nevnt at austenitt ikke magnetisk eller svak magnetisk er, og martensitt eller ferrit er magnetisk, på grunn av smelting av komponent segregering eller feil varmebehandling, vil forårsake austenitisk 304 rustfritt stål i et lite antall martensitt eller ferrittvev. På denne måten vil 304 rustfritt stål ha en svak magnetisme.


I tillegg 304 rustfritt stål etter kald behandling vil vevstrukturen også omdannes til martensitt, desto større deformering av kald prosessering, jo mer martensittkonvertering, desto større er magnetismen av stål. Som en serie stålstrimmel, produksjon av φ76 rør, ingen åpenbar magnetisk sans, produksjon av φ9.5 rør. På grunn av den store magnetiske følelsen av hjørnet deformasjonen er åpenbar, er produksjonsflaten rektangulært rør fordi deformasjonen er større enn det sirkulære røret, spesielt den foldende delen, deformasjon mer intens magnetisme mer tydelig. For å fullstendig eliminere de magnetiske egenskapene til 304 stål forårsaket av de ovennevnte årsaker, kan det stabile austenittiske vevet gjenopprettes ved høy temperaturstivelsesbehandling, og eliminerer således magnetisme.


Spesielt på grunn av de ovennevnte årsakene som er forårsaket av 304 rustfritt stålmagnetisme og andre materialer av rustfritt stål, slik som 430, er kulstålmagnetisme ikke det samme nivået, det vil si 304 stålmagnetisme viser alltid svak magnetisme. Dette forteller oss at hvis rustfritt stål er svakt magnetisk eller helt ikke-magnetisk, skal det dømmes som 304 eller 316 materiale, og hvis det er det samme som magnetikk av karbonstål, viser det sterk magnetisme fordi det ikke er et 304 materiale .


Et par:nei Neste:Lydbehandlingsteknologi Super rustfritt stål sveiset rør