304 rustfritt stål kan ikke bedømme fordelene og ulempene ved magnetisme

304 rustfritt stål kan ikke bedømme fordelene og ulempene ved magnetisme

Date:Jan 03, 2019

Det er mange slags rustfritt stål, fra temperaturen i henhold til organisasjonsstrukturen kan deles inn i flere kategorier:


1, austenittisk kroppstype: slik som 304, 321, 316, 310,

2, martensitt eller ferritt kroppstype: for eksempel 430, 420, 410, etc.


Austenitt er ikke-magnetisk eller svakt magnetisk, martensitt eller ferritt er magnetisk. Vanligvis brukt som dekorative rør Board rustfritt stål er for det meste austenittisk kropp 304 materiale, vanligvis magnetisk eller svak magnetisk, men på grunn av smelting forårsaket av svingninger i kjemisk sammensetning eller annen prosessering kan også virke magnetisk, men dette kan ikke betraktes som falske eller ukvalifiserte, hva er grunnen?


Det er nevnt ovenfor at austenitt er ikke-magnetisk eller svak magnetisk, og martensitt eller ferritt er magnetisk, på grunn av smeltekomponent-segregering eller feil varmebehandling, vil forårsake austenittisk 304 rustfritt stål i et lite antall martensitt eller ferrittvev. På denne måten vil 304 rustfritt stål ha en svak magnetisme.


I tillegg 304 rustfritt stål etter kald prosessering, vil vevstrukturen også bli omdannet til martensitt, jo større deformasjon av kaldbearbeiding, jo mer martensittomdannelse, desto større er magnetismen til stål. Som en serie stålbånd, produksjon av 76 rør, ingen åpenbar magnetisk sans, produksjon av 9,5 rør. På grunn av den store magnetiske sansen for hjørnedeformasjonen er åpenbar, er det firkantede rektangulære røret fordi deformasjonen er større enn det sirkulære røret, spesielt den sammenleggbare delen, deformasjonen mer intens magnetisme er mer åpenbar. For fullstendig å eliminere de magnetiske egenskapene til 304 stål forårsaket av de ovennevnte årsaker, kan det stabile austenittiske vevet gjenopprettes ved størkningsbehandling ved høy temperatur, og dermed eliminere magnetisme.


Spesielt på grunn av de ovennevnte årsakene forårsaket av 304 rustfritt stålmagnetisme og andre materialer av rustfritt stål, så som 430, er karbonstålmagnetisme ikke det samme nivået i det hele tatt, det vil si at 304 stålmagnetisme alltid viser svak magnetisme. Dette forteller oss at hvis rustfritt stål er svakt magnetisk eller helt ikke-magnetisk, bør det bedømmes som 304 eller 316 materiale, og hvis det er det samme som magnetismen til karbonstål, viser den sterk magnetisme fordi det ikke er et 304 materiale .


Et par: nei

Neste: Prosesseringsteknologi av Super Duplex sveiset rør i rustfritt stål