304 rustfritt stålrørets hardhet

304 rustfritt stålrørets hardhet

Date:Jan 07, 2019

1, HR

Guallo hardhetstest i rustfritt stål, som Brinell hardhetstest, er innrykkstestmetoder. Forskjellen er at det er for å måle dybden på innrykk, Luo hardhetsprøve er for tiden mye brukt metode, hvorav HRC i stålrørstandarden er nest sist Brinell hardhet HB, Luo hardhet kan brukes til bestemmelse av metallmaterialer fra ekstremt myk til veldig hard, det gjør opp for at Brinell-metoden ikke er, enklere enn Brinell-metoden, kan være direkte fra Hardness-maskinvelgeren for å lese. På grunn av den lille innrykk, er hardhetsverdien ikke så nøyaktig som Brinell-metoden.


2, Brinell hardhet

I rustfri stålrørstandard er Brinell hardhet den mest brukte, ofte med innrykkdiameter for å indikere hardheten til materialet, både intuitivt og praktisk, men for det hardere eller tynnere stålrøret er ikke anvendelig.


3, Vickers hardhet rustfritt stål Tauvi hardhetstest er også en innrykkstestmetode, kan brukes til å bestemme veldig tynne metallmaterialer og overflatelagshårdhet, det har de viktigste fordelene med Brinell, Rockwell-metoden, og overvinne deres grunnleggende mangler, men ikke som enkel som Luo-metode, brukes sjelden Vickers-metoden i stålrørstandarder.


4, hardhetstesting rustfritt stål rør indre diameter på mer enn 6,0 mm, veggtykkelse under 13 mm glødende rustfritt stålrør, kan brukes w-b75 Webster hardhetsmåler type, testingen er veldig rask, enkel, egnet for rustfritt stålrør å gjøre rask, ikke-destruktiv kvalifisert inspeksjon. Rustfritt stål rørdiameter større enn 30mm, veggtykkelse større enn 1,2 mm rustfritt stålrør, bruk av Luo hardhetsmåler, test HRB, HRC hardhet. Rustfritt stål rørdiameter større enn 30mm, veggtykkelse mindre enn 1,2 mm rustfritt stålrør, bruk av overflate Luo hardhetsmåler, test HRT eller hrn hardhet, indre diameter mindre enn 0mm, større enn 4,8 mm rustfritt stålrør, bruk av rør spesiell Luo hardhetsmåler, test hr15t hardhet, når diameteren på rustfritt stålrør er større enn 26 mm, kan hardheten til innerveggen i røret også testes med Rockwell eller Roche hardhetsmåler.

Et par: Alle bestillinger i rustfritt stål vil bli forsikret gratis av selskapet vårt

Neste: Rustfritt stål 304 kapillarrør og produksjonsprosess