90% av stål handelsmenn vinterlagring utgangen av dette året

- Jan 03, 2019-

Hovedårsaken til optimisme om trenden etter året er den lave produksjonen av stålverk, og årets miljømessige produksjon restriksjoner styrke har økt, årlige lageret er sannsynlig å overgå business forventninger traff en ny high.


Og når det gjelder Eiendomsmegling kontroll, nedstrøms forespørsel start vil være mer aktiv, vinterlagring, og er et klokt valg. I tillegg nevnte ca 3% av folk at i fjor på grunn av stålverk å kjøpe mindre høye priser etter tapet av vinterlagring, det blir ingen vinterlagring i år. Til slutt sa 90% de ville gjøre det klart vinteroppbevaring.


I alle sier analytikere at miljøvern produksjon restriksjoner, eiendomsmegling regulering og andre flere faktorer forårsaket av markedet for forventningene til ettermarkedet er generelt optimistisk er hovedgrunnen til hvorfor stål handelsmenn velge vinter lagring. Og den totale mengden vinterlagring vil øke fra i fjor.


Vi tror at året 2019 vil bli et stort år for rustfrie materialer, vi har en stor mengde stål materialer i aksjer for rask levering og haster bestillinger


Du er velkommen til å kontakte oss, vil det være 24 timer / 7d tjeneste for deg!


Godt nyttår til alle!

Et par:Lydbehandlingsteknologi Super rustfritt stål sveiset rør Neste:Rustfritt stål flenser Type