90% av stålhandlere vinterlagring slutten av dette året

90% av stålhandlere vinterlagring slutten av dette året

Date:Jan 03, 2019

Hovedårsaken til optimismen rundt trenden etter året er den lave produksjonen av stålfabrikker, og årets styrke for miljøproduksjonsbegrensninger har økt, den årlige varebeholdningen vil sannsynligvis overgå forretningsforventningene på nytt.


Og når det gjelder kontroll av eiendommer, vil etterspørselsstart nedstrøms være mer aktiv, vinterlagring og er et lurt valg. I tillegg nevnte rundt 3% av folk at det i fjor på grunn av stålfabrikkene å kjøpe mindre høye priser etter tap av vinterlagring, ikke vil være vinterlagring i år. Til slutt sa 90% at de ville gjøre det klart vinterlagring.


I det hele tatt sa analytikere at restriksjoner på miljøvernproduksjon, regulering av eiendommer og andre flere faktorer forårsaket av markedet for forventningene til ettermarkedet generelt er optimistiske er hovedårsaken til at stålhandlere velger vinterlagring. Og den totale mengden vinterlagring vil øke fra i fjor.


Vi tror at året 2019 blir et stort år for rustfrie stålmaterialer, vi har en stor mengde rustfrie stålmaterialer på lager for rask forsendelse og presserende ordre


Du er velkommen til å kontakte oss, det vil være 24-timers / 7d-tjeneste for deg!


Godt nytt år til alle !

Et par: Prosesseringsteknologi av Super Duplex sveiset rør i rustfritt stål

Neste: Rustfritt stål flenser Type