April Stahlindustrie PMI-indeks Für Zwei Aufeinander Folgende Monate Feltliste Von 49,1% Wurde

- May 03, 2017-

I April stålindustrien PMI indeksen var 49.1%, ned 1,5 prosentpoeng fra forrige måned og har falt for to måneder.

Blant dem, produksjon indeksen steg til fire ganger den høyeste i nesten et år; ferdig produkt lager indeksen ekspansjon siden februar 2015 høyest; og den nye indeksen, Kjøp prisen indeksen falt til 50% for første gang i år under linjen. PMI viser at stålproduksjon i April på et høyt nivå, orders falt, etterslep av firmaets lager, råvarekostnader støtte mangel på stålpriser.

De nye ordrene for stålindustrien i April også tilbake til under 50% av tidsintervallet sammentrekning 46.9% etter bortfallet av 3 måneder, ned 3,7 prosentpoeng fra forrige måned, og to falt til det laveste siden juli 2016. Dette viser at stål prisene falt kraftig og situasjonen for økonomiske begrensninger, agenter og sluttbrukere stål ordrer mer forsiktige, stål ordrer mottatt en reduksjon i salg Press har økt betydelig.

April innenlandske stålpriser i tillegg til en rebound på slutten av måneden, hele måneden demperne falt. Hovedsakelig på grunn av den nåværende innenlandske stål forsyningen økt presset, stramt hovedstaden, råmateriale kostnader støtte svekket. Men innenlandske makroøkonomisk utvikling, stål og produksjon kapasitet til å styrke miljøforvaltning, har stålpriser en positiv innvirkning, siste oppsving i stålpriser. Forventes i innenlandske stålpriser vil være støt kjøre trenden.om oss

Htongsteel har dukket opp som en stopp løsning ledende leverandør for alle dine stålrør, stålplate, stål bar & stålrør beslag krav. Vi er en av de største eksportører & distributører av rustfritt stål rør, stål Plate & rustfritt stål Bar i Kina. Våre produkter har vært mye brukt i mange felt både hjemme og i utlandet. Hver avdeling er perfekt ledelse og fullt automatisert produksjon for å tilby den beste kvalitet og rask tjenester til våre kunder.

Hvis du har til hensikt å forstå oss, så kall det snart.

    

https://sxhtsteel.en.Alibaba.com/

 

Tel: +86 029 89306039

Faks: 029-89306039

Et par:S31635 rustfritt stål Plate Neste:Rustfritt stål rør og rør