Innenriks stålpris litt høyere importmal prisutvikling

- Oct 11, 2018-

Shanghai, 24. september (Xinhua) på grunn av den fortsatte nedgangen i markedet lager nivå, pre-replenishment av biblioteket for å danne en viss pull power, innenlands spot stål pris litt oppover. Prisen på importert malm er i liten svingning, og nivået på havnenes beholdning er fortsatt høy.

aisi_304_430_hot_rolling_diamond_stainless_steel_plate_sheet_in_coil_roll.jpg

På tallerkenmarkedet er prisen generelt litt nedover. Prisen på varmvalsede spoler falt litt, hovedmarkedet for store varmvalsede produkter i markedsverdien på 4342 yuan per tonn, en uke falt 15 yuan. Prisen på medium og tung plate falt litt, hovedmarkedet mainstream spesifikasjoner i nasjonal gjennomsnittlig pris på 4474 yuan per tonn, en uke ned 24 yuan. For tiden fortsetter den sosiale beholdningen av stål å avta, noe som tyder på at markedsbehovets ytelse er rettferdig. Stålfabrikker i tilfelle av lave varebeholdninger, prisene kan holdes stabile, noe som gjør markedets anskaffelseskost på et høyt nivå, fortsetter å opprettholde et visst nivå av støtte til markedspriser.

Markedet for importert jernmalm er i en svakt flyktig situasjon. Ifølge den nyeste rapporten fra "West New Shinkansen", er 62% grade importert pulvermalm pris i første linje på 69 amerikanske dollar en dødlås, stålverk før påfylling av biblioteket, selv om det har blitt økt, men fortsatt små mengder av innkjøp-orientert, den totale omsetningen er ikke stor, prisøkningen er utilstrekkelig. Jernmalminventarene forblir høye, sistnevnte er fortsatt vanskelig å kvitte seg med det svake mønsteret.

Et par:Universal 304L rustfritt stålplate Neste:Miljøbegrenset produksjonspolitikk, selv under bombingsperioden, Stålen stanset hundre yuan