Overdreven handel beskyttelse skyldes manglende justering av stålpriser

- May 15, 2017-

Svar til USA anti-dumping og motvirkende karbonstål og legert stål kalde og mekanisk rør importert fra Kina, Wang Hejun, direktør for handel middel undersøkelsen byrå i handelsdepartementet av People's Republic i Kina, sa i en uttalelse på mai 11 at overdreven handel tiltakene førte til amerikanske stål selskaper mangel på industriell omstilling og tap av internasjonale konkurranseevne, ikke bare skade interessene til handelspartnere, men også bidra til å løse den problemene USA stål industrien.


10 mai det amerikanske handelsdepartementet utstedt et varsel om Kina, Tyskland, India, Italia, Sør-Korea og Sveits import av karbonstål og legert stål kaldt trukket mekanisk rør startet anti-dumping etterforskning, mens Kina og India, mot tilskuddet av disse produktene undersøkelse.


Wang Hejun påpekt at USA ofte på import av stål produkter å starte handel middel undersøkelser og ta restriktive tiltak har vekket stor bekymring av WTO-medlemmer. Ifølge det oss International Trade Commission fra 2000 til 2016, USA totalt 283 utenlandsk import av lettelse tiltak, som 147 er for stål produkter, sto for 52%. Overdreven handel tiltakene førte til mangel på industriell omstilling og tap av internasjonale konkurranseevne oss stål selskaper, ikke bare skade interessene til handelspartnere, men også bidra til å løse problemene oss stål industrien.


Wang Hejun understreket at Kina har alltid motarbeidet misbruk av handel middel etterforskning. Hyppige trade middel tiltak vil ikke bare bidra til å lindre skaden hevdet av amerikanske søkere, men også nødvendigvis innvirkning interessene til den amerikanske nedstrøms industrien. Håpet er at amerikanske undersøkende myndigheter vil klokt og rettferdig behandle saken og skape en stabil og forutsigbar marked for handel og samarbeid i stålindustrien.om oss


Htongsteel har dukket opp som en stopp løsning ledende leverandør for alle dine stålrør, stålplate, stål bar & stålrør beslag krav. Vi er en av de største eksportører & distributører av rustfritt stål rør, stål Plate & rustfritt stål Bar i Kina. Våre produkter har vært mye brukt i mange felt både hjemme og i utlandet. Hver avdeling er perfekt ledelse og fullt automatisert produksjon for å tilby den beste kvalitet og rask tjenester til våre kunder.


Hvis du har til hensikt å forstå oss, så kall det snart.


   


Tel: +86 029 89306039

Faks: 029-89306039


Et par:Forstå nøyaktig transformasjon og oppgradere å stålindustrien Neste:Stål for å produsere kapasitet har fullført den årlige oppgaven på 63,4%