Iron And Steel Industry fusjoner og oppkjøp akselerert

- May 11, 2017-

Råvare markedet svart produktpriser krasje vanskelig å blokkere store innenlandske stål selskapene produksjonskapasitet, fusjoner og omorganisering av veien. På tirsdag, Guangzhou daglig reporter lært av jern og stål foretak, etter en sammenslåing av Baosteel, Wuhan jern og stål, jern og stål bedrifter er brewing flere restrukturering: en i Anshan Iron and Steel Group til delta i restrukturering av nordøst spesielle Steel Group, 51%. Og nordøst spesielle stål gruppen å vurdere fremtidens Fushun spesielle stålplattform å stole på totalt liste. Stålpriser fortsatte å kaste, er en aksjer stål aksjer fortsatt fallende.


Bransje kilder, nordøst spesialstål planer om å betale en full mengde gjeld, neste avdrag å betale en viss sikret krav, mer enn mengden usikret krav, herunder tilbud obligasjoner gjeld til egenkapital swap. Er det fortsatt usikkerhet om omorganisering planen.


Institusjoner: kortsiktige fokus på omorganisering muligheter


Ved åpningen av niende China International Iron and Steel konferanse denne uken sa Vice Minister for industri og industri Xin Guobin at vi aktivt skal løse overflødig kapasitet stål og akselerere transformasjon og oppgradering av stål industri. Bransjen tror at i fremtiden industrien struktur optimaliseringsprosessen, produksjon og reorganisering, fusjon blir utvikling industri.

 

Baodong gruppe General Manager Chen Derong mener at Kinas stålindustri en ny runde med fusjoner og oppkjøp vinduet er åpnet. Industrien vil deretter omorganisere av fusjoner og oppkjøp å oppnå i industriell skala og organisatoriske struktur av kampen, og de statlige stål bedriftene med blandet eierskap reformen kombinert. Andelen av statlige hovedstaden i fremtiden stålindustrien reduseres ytterligere gjennom reduksjon av statlige aksjer og blandet eierskap reform av statlige stål bedrifter. Kontinuerlig reduksjon av andelen statlige hovedstaden vil hjelpe industrien å opprettholde rasjonalitet hele konkurransen, og forbedre industrielle effektiviteten.


Guangzhou daglig reporter lært at jern og stål bedrifter fusjonen og omorganisering av veien er ikke over natten, Shougang og Hebei jern og stål i fjor på felles på grunn av ulike problemer og strandet. Men fusjon og omorganisering av den generelle retningen er satt, markedet institusjoner er fortsatt ventes å omorganisere ulike typer restrukturering: forventes å 5 til 8 år senere eksisterende innenlandske jern og stål bedrifter slås i 10 større industrikonsern.


I fusjon og omorganisering forventninger, er lenge i den "bjørn markedet" siste nedgangen i A-aksjer av stålplate investeringsverdi forbedret. Wanlian Securities analytikere anbefaler retail investorer å fokusere på kortsiktige restrukturering muligheter for stål aksjer og midtlinjen verdien investeringsmuligheter.


Et par:Stålproduksjonskapasiteten er fullført mer enn halvparten av året Neste:310S rustfritt stål rundstang