Jern- og stålpriser i andre halvdel av høy og flyktig

- May 27, 2017-

Ifølge reporteren forstår at dette året må fjerne stålproduksjonskapasiteten på 50 millioner tonn. Før den 18. mai nasjonale utviklings- og reformkommisjonen holdt en pressekonferanse som fra nå i år landet ut av stålproduksjonskapasitet på 31,7 millioner tonn, 63,4% av den årlige oppgaven. Stålet til produksjonskapasitetsdata inkluderer ikke ulovlig "landstål" -produksjonskapasitet. Det vil si at det er om lag 40% av stålet for å fjerne kapasitetsoppgaver i andre kvartal på 5,6 måneder og 3 kvartaler for å fullføre.


Nasjonal utviklings- og reformkommisjonens talsmann Meng Wei hadde påpekt at Nasjonal utviklings- og reformkommisjon og andre avdelinger i januar i år viste inspeksjoner at det er ulovlig "landstål" kapasitet, skal være pensjonert kapasitet, fjerning av utstyr ikke er på plass og andre problemer. Det neste trinnet på oppdagelsen av problemet, vil bli kombinert for å løse overskytende kapasitet, eliminere tilbaketrukket produksjonskapasitet, forbud mot "landstål" -arbeid, annen behandling, klassifikasjonsbehandling, ansvaret bør være seriøs ansvarlighet, kritikken skal kritiseres. For tiden har Nasjonalt Utviklings- og Reformkommisjon og andre avdelinger alltid opprettholdt en høytrykkssituasjon på arbeidet med produksjonskapasitet. For det siste arbeidet med det lokale arbeidet, sender interministermøtet 13 verifikasjonsgrupper 2. mai og går til 13 provinser (byer). Når problemet er bekreftet, vil det være i samsvar med loven, seriøs behandling.


I år er de nasjonale stålprisene økt i fjor vil være volatile.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png

1495699898(1).jpg

Et par:China Steel Association: Å markedsføre stålindustrien til sporet til den raske banen Neste:"På den måten alle veien" markere styrken på styrken av internasjonale stål oppsettet