Markedshandel Klima for å redusere Frysepunkt Kortsiktig Stålprisutvikling Nedre

- Sep 29, 2018-

Dagens innenlandske svarte råvare futures svakere nedgang, inkludert en kraftig nedgang i tråder, jernmalmspiralen litt ned, en liten nedgang i dobbeltkoks, før National Day-markedet sikringsfølelse er sterk, stor utstrømning av midler, spotmarkedet kjøp spredt, den samlede Transaksjonen er fortsatt akseptabel, men prisen fortsatte å redusere risikoen for lagerbeholdning, forretningsmessighet forsiktig 28. september Samme dag løste 13 stålverk over hele landet prisjusteringsinformasjon, og prisene ble senket, med en reduksjon på 20- 174 yuan / tonn.


met-stlwrk-001-h.jpg


I dag falt stålprisene på ulike varianter av litt lavere, for eksempel Strip Steel, det tidlige markedet generelt, det var ingen tegn på et stopp. Foreløpig er de grunnleggende dataene svekket, selv om det siste aksjemarkedet er sterkt, men markedet for å unngå lagerrisikoen er like tung, noe som resulterer i at prisene er enkle å falle, men vanskelig å øke. I løpet av de neste to handelsdager vil handelsatmosfæren gradvis falle til frysepunktet, og den kortsiktige innenlandske stålprisutviklingen forventes å være svak.


Et par:Første halvdel av Stålindustriens fortjeneste steg mer enn 1. 5 ganger ganger Neste:Kina Beijing, Tianjin, Hebei og andre 6 provinser og byer vil videre eliminere og redusere stålindustrien kapasitet