Prosesseringsteknologi av Super Duplex sveiset rør i rustfritt stål

Prosesseringsteknologi av Super Duplex sveiset rør i rustfritt stål

Date:Jan 10, 2019

Superdupleksstål er imidlertid følsomt for utfelling i tredje fase, for eksempel intermetalliske forbindelser, og hvordan man kan kontrollere prosessen i sveising og varmebehandling er et vanskelig problem i produksjonen av dette produktet.


Moden Super Duplex Steel S32750 produksjonsprosess av sveiset rør er:


1, prosessen er spesifikk: råmateriell inspeksjon-stålplate ultralyd feil deteksjon-høvler kant-støping-pre-sveising - hele sirkelen-skjæring-sveising fast diameter + varmebehandling-rør ende pluss sveisstråle inspeksjons-rør slutt penetrasjon test-hydraulisk test pickling passivering ferdig produkt inspeksjon Mark Packaging Person bibliotek.


2, støping i produksjon av rett sammensveiset rør, produksjonsvanskeligheten ligger i effektiv anvendelse av bøyemoment til kanten av stålbeltet, bruk av tradisjonell støpingsteknologi er vanskelig å løse, og dupleks rustfritt stål utbytte styrke på ca. to ganger ganger det vanlige austenittisk rustfritt stål, er støpingen vanskeligere. FFX (Fleksibel støping) som en ny støpeteknologi bruker spenningseffekten på en smart måte når spolen bøyes for å maksimere bøyemomentet til kanten av stålbåndet, og ved å bruke de gunstige forholdene i rullens uendelighet, støper graden av bøyningen kan justeres fritt i henhold til styrken og tykkelsen på stålbåndet for å oppnå de beste sveiseforhold.


3, sveising for denne bruk av plasmabuesveising (PAW) og wolfram Argon arc sveising (GIAW) sammensatt sveiseprosess. Først av alt, bruk av plasma-sveisegjennomtrengningssammensmelting, for å oppnå ensidig sveising, dobbeltsidig støpeeffekt, etter bruk av Tungsten argon-buesveising for fylling og dekking, sveising med ren argon-beskyttelse. For å redusere tendensen til skadelig faseutfelling, sveiseprosessen så langt det er mulig å bruke den nedre linjenergien, er linjenergien best ikke mer enn 16kj / cm. I tillegg er lagets temperaturforespørsel veldig viktig for sveising av dupleksstål, må kontrolleres under 100 ℃, for høy mellomlagertemperatur vil øke tendensen til skadelig faseutfelling og til slutt påvirke produktytelsen.


4, varmebehandling etter sveising av varmebehandling ved bruk av induksjonsovn til hele rørets faste løsningsbehandling, varmebehandlingstemperatur på 1050-1120 ℃, vannsprøytekjøling til 40 ℃ nedenfor.

Et par: 304 rustfritt stål kan ikke bedømme fordelene og ulempene ved magnetisme

Neste: 90% av stålhandlere vinterlagring slutten av dette året