Stålproduksjonskapasiteten er fullført mer enn halvparten av året

- May 24, 2017-

Ifølge National Development and Reform Commission offisielle nettsted nyheter, inn i 2017, stål og kull å jobbe med

Fortsett å utføre og har oppnådd positive resultater. Hittil har landet ut av stålproduksjonskapasitet på 31,7 millioner tonn, fullført den årlige oppgaven på 63,4%; totalt 68,97 millioner tonn kullproduksjonskapasitet, har gjennomført 46% av årlig oppgave. Med den kontinuerlige fremdriften av stål og kull til produksjonskapasiteten, optimalisering av økonomisk struktur og transformasjon av gammel og ny kinetisk energi, kommer de positive resultatene gradvis fram, og fremhever ytelsen: Først øker effektiviteten til bedriftene betydelig. Første kvartal i år, Iron and Steel Industry Association medlemmet selskapet fortjener fra samme periode i fjor tap på 8,75 milliarder yuan til overskudd på 23,28 milliarder yuan; Den andre er lønnsavgiften redusert. Ved utgangen av mars, Shanxi-provinsen, den kumulative etterskudd av lønn enn slutten av 2016 ned 58,4%; akkumulert sosial forsikring enn slutten av 2016 ned 10,8%; tredje er den industrielle strukturen optimalisering og oppgradering. Produksjonskapasitet av høy kvalitet i den industrielle oppgraderingen av ledende rolle å spille videre; For det fjerde har markedskonkurransen økt betydelig. Gjennom eliminering av bakover, rydder ulovlige byggeprosjekter opp og felles håndhevelse av tre spesielle operasjoner, og videre skaper en overlevelse av det sterkeste markedsmiljøet.

Utvikling og reformkommisjonen sa at jern- og stålindustrien arbeider for aktivt å fremme arbeidet, ikke bare for å fremme effektiviteten av utvinning og effektivisering, og øke næringsliv og sosial tillit, men også legemliggjør hele samfunnet for å fremme forsyningssiden av strukturreformens konsensus.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png

Et par:USA vil lanseringen sanksjoner mot Japan og Sør-Korea Neste:Iron And Steel Industry fusjoner og oppkjøp akselerert