Stålproduksjonskapasitet har gått inn i den kritiske perioden

- May 19, 2017-

Utviklings- og reformkommisjonen, Nærings- og handelsdepartementet, i samarbeid med andre mellomstore fellesmøter, for å styrke samordningen, ta hensyn til gjennomføringen av oppgaven, for å fremme utviklingen av Kommisjonen, CPC Central Komiteen og statsrådet for å løse overkapasiteten til beslutningsprosessene, Utviklings- og reformkommisjonen, Regionen for å gjøre en god jobb med de årlige oppgavens mål, dekomponering og fokus på gjennomføringen av arbeidet. I dag er den foreslåtte reduksjonen av kullproduksjonskapasitet i jern og stål fullt ut implementert til relevante bedrifter, utstyr og gruvedrift for å jobbe for å oppnå en god start.


Hittil i år landet ut av stål produksjonskapasitet på 31,7 millioner tonn for å fullføre den årlige oppgaven på 63,4%; totalt 68,97 millioner tonn ut av kullproduksjonskapasiteten for å fullføre den årlige oppgaven på 46%. Det skal bemerkes at stål til produksjonskapasitetsdata ikke inkluderer ulovlig "landstål" kapasitet. For "land av stål" har regionen i utgangspunktet fullført grundig etterforskningsarbeid, undersøkelsen fant ut at produksjonskapasiteten "stripstål" har blitt avviklet, stålmarkedet har blitt ytterligere forbedret. I dag styrker vi tilsyn og inspeksjon for å sikre at innen 30. juni før hele forbudet mot "land av stål".


I samsvar med utplasseringen av statsrådet i januar i år dro jern- og stålindustrien for å løse overflødig kapasitet og vanskeligheter i utviklingen av interministerielt fellesmøte bestående av 12 inspeksjonsgrupper, til 30 provinser (autonome regioner og kommuner) og Xinjiang Production and Construction Corps å gjennomføre spesielle kontroller, Sjekk 228 jern og stål bedrifter, 150 kullgruver.


Meng Wei sa at fra inspeksjon situasjonen i 2016 landet ut av 400 kubikkmeter og under masovnen 39, bak jern produksjonskapasitet på 6,77 millioner tonn, 30 tonn og under omformer og elektrisk ovn 71, bak stål produksjonskapasitet på 10,96 millioner tonn. Lukket om lag 300.000 tonn under størrelsen på den lille kullgruen rundt 1500, bak kullproduksjonskapasiteten på 120 millioner tonn. 2016 jern og stål industri for å eliminere bakover produksjonskapasitet av den spesielle handlingen funnet bakover stål produksjonskapasitet, har blitt revet eller forseglet etter behov; bør være stengt og tidsfrist ut av klasse kullgruver, har blitt implementert etter behov for å lukke.


Med tanke på at Kinas stål "til produksjonskapasitet" har gått inn i et nytt stadium, er det generelle trykket for gradvis å lette overkapasiteten, strukturelle motsetninger blitt stadig mer fremtredende. Til dette formål foreslo Zhou Jianqi at fremtidens "til kapasitets" -politikk kan fortynne "kvantiteten" av indikatorene, gjennom streng miljøbeskyttelse for å eliminere produksjonsevneskapasitet og ineffektiv produksjonskapasitet, Henvisning til internasjonal avansert praksis, kombinert med avanserte bedrifter i Kinas utslippsteknologinivå, ytterligere Forbedre jern- og stålvirksomheten på intensive områder og industrielle intensive områder av jern og stål bedrifter, de viktigste utslippsstandardene for utslipp; styrke insentiver for å oppmuntre jern og stål bedrifter til å oppnå rene utslipp.


6359427050850900556823992.png

车间外景.JPG

Om oss


Htongsteel har dukket opp som leverandør av one stop-løsning for alle dine stålrør-, stålplater, stålbjelker og stålrørtilbehørskrav. Vi er en av de største eksportørene og distributørene av rustfritt stålrør, rustfritt stålplater og rustfritt stålbar i Kina. Våre produkter har blitt mye brukt på mange felt både hjemme og ute. Hver avdeling er under perfekt ledelse og fullstendig automatisert produksjon for å tilby de beste kvalitetsprodukter og hurtig service til våre kunder.


Hvis du har tenkt å forstå oss, så ring det snart.
Tlf .: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039


Et par:Stål for å produsere kapasitet har fullført den årlige oppgaven på 63,4% Neste:Årets kull til jern produksjon kapasitet programmet lansert