Årets kull til jern produksjon kapasitet programmet lansert

- May 26, 2017-

Utvikling og Reform Commission, departementet for industri og andre avdelinger nylig utstedt "på 2017 jern og stål industrien til å løse overflødig kapasitet til å oppnå vanskeligheter i utviklingen av utsikten over arbeidet", klart 2017 landet vil trekke om 50 million tonn råolje stål produksjonskapasitet, Avslutt kull kapasitet på 150 millioner tonn eller mer.

I stål produksjon kapasitet, "meninger" krav, 30 juni 2017, "land stål" kapasitet til å trekke fra loven; å styrke effektiv levering av stålindustri, unngå pris og nedturer; 2013 av råolje stål produksjonskapasitet på ca 50 millioner tonn; Fusjoner og omorganisering å ta et nytt tempo, å oppnå betydelige fremskritt; strenge gjennomføringen av personalet plassering prosedyrer, flere åpne arbeidere hemmelighold måten, og forsøker å gjøre arbeiderne er ikke lagt ut jobber, arbeidsløse; -prinsippet av marketization, rettssikkerhet avhendet corporate gjeld, salg politikken; akselerere transformasjon oppgradering og fremme ytterligere optimalisering av industrielle oppsett.

I form av kull produksjonskapasitet, "meninger" kravet, insisterer på bakover produksjon kapasitet bør pensjonert, kanne tilbake tidlig, 2017 år av kull produksjonskapasitet på mer enn 150 millioner tonn, å oppnå total kull, regionale, utvalg og behovet for grunnleggende balanse. Flere arbeidere å åpne opp veien til bosetting, riktig plassering av ansatte; i samsvar med prinsippet om marketization og rettssikkerhet å aktivt fremme bedriftens gjeld og avhending anleggsmidler, og arbeide for å oppnå vesentlig fremgang. Akselerere fusjonen og omorganisering, transformasjon og oppgraderer, ytterligere optimaliserer industrielle oppsettet.

7QUU_RT793JLT5]YG@5{`89.png

Et par:Stålproduksjonskapasitet har gått inn i den kritiske perioden Neste:Kina bank Regulatory Commission å studere deployering av jern og stål bedrifter å utnytte