Precision Tube

Precision Tube

Htongsteel har dukket opp som en stopp løsning ledende leverandør for alle dine presisjon rør krav. Vi er en av de største eksportører & distributører av presisjon rør i Kina. Våre produkter

Chat nå

Produktdetaljer

Huitong spesielle stål co, Ltd er en berømte Kina presisjon tube produsent og leverandør, produktiv fabrikken og selskapet og som profesjonell presisjon tube eksportør og selger, vi er alltid ønske deg å kjøpe og engros høykvalitets sømløs stålrør, presisjon stål rør, presisjon sømløs stål rør, presisjon sømløs stålrør fra vår fabrikk.

Htongsteel har dukket opp som en stopp løsning ledende leverandør for alle dine presisjon rør krav. Vi er en av de største eksportører og distributører av presisjon rør i Kina. Våre produkter har vært mye brukt i mange felt både hjemme og i utlandet. Hver avdeling er perfekt ledelse og fullt automatisert produksjon for å tilby den beste kvalitet og rask tjenester til våre kunder.

Produkter:

Austenittisk rustfritt stål

Duplex, rustfrie stål

Nikkellegeringer

Presisjon rør Htongsteel har produsert leveres med kaldt trukket, bakken, svært polert eller lyse overflaten, avhengig av størrelsen og vegg tykkelse.

Spesifikasjon:

Utenfor diameter0.5-50,8 mm (0.0197-2 i.)

Veggen thickness0.10-3 mm (0.0039-0.118 i.)

Gå til tynn vegg presisjon rør

størrelse utvalg:

Utenfor diameter0.787-130 mm (0.031-5 i.)

Veggen thickness0.254-19.05 mm (0.010-0.750 i.)

Relaterte søk: Sømløs stål rør, stål rør med precision, presisjon stål rør, presisjon, sømløs stålrør, presisjon sømløs stålrør, presisjon rør.

Et par:Kjele rør Neste:Duplex rør

Forespørsel