Rustfritt stål rørfeste kors

Rustfritt stål rørfeste kors

Kryssarmaturer kalles også 4-veis armaturer. Hvis en grenlinje passerer helt gjennom en tee, blir festet et kryss. Et kors har en innløp og tre uttak, eller vice versa. De har ofte løsningsmiddel sveisede sokkelender eller kvinnelige gjengede ender. Cross fittings kan generere en stor mengde ...

Chat nå

Produktdetaljer

Kryssarmaturer kalles også 4-veis armaturer. Hvis en grenlinje passerer helt gjennom en tee, blir festet et kryss. Et kors har en innløp og tre uttak, eller vice versa. De har ofte løsningsmiddel sveisede sokkelender eller kvinnelige gjengede ender.


Kryssfittings kan generere en stor mengde stress på rør når temperaturendringer, fordi de er i midten av fire tilkoblingspunkter. En tee er mer stabil enn et kryss, som en tee oppfører seg som en trebent avføring, mens et kors oppfører seg som en firbenet avføring. (Geometrisk, "noen 3 ikke-kollinære punkter definerer et fly", og dermed er 3 ben iboende stabile.) Krysser er vanlige i brannsprinklersystemer, der spenninger forårsaket av termisk ekspansjon ikke generelt er et problem, men ikke i rørleggerarbeid, på grunn av deres ekstra kostnad i forhold til å bruke to tees.


Huitongsteel har dukket opp som den ledende leverandøren av en stoppløsning for alle dine krav til rørkors. Vi er en av de største eksportørene og distributørene av rørkors i Kina. Våre produkter har blitt mye brukt på mange felt både hjemme og ute. Hver avdeling er under perfekt ledelse og fullstendig automatisert produksjon for å tilby de beste kvalitetsprodukter og hurtig service til våre kunder.

Størrelse:

Sømløs: 1/2 "-24", sveiset: 24 "-96"

Tykkelse: SCH10-XXS


Stainless Steel Pipe Fitting CrossEt par:Rustfritt stål ark 2B finish Neste:Rustfritt stålplate NO.1 finish

Forespørsel