Stålflens

Stålflens
Chat Now
Produktdetaljer
produkt detaljer

Flenser brukes generelt når det er tilkobling til ventiler, in-line instrumenter og / eller tilkobling til utstyrsdyser er nødvendig. Flensarmaturer innebærer generelt å presse to flater som skal festes tett sammen, ved hjelp av gjengede bolter, kiler, klemmer eller andre metoder for å påføre høye trykkkrafter. [16] Ofte er det montert en pakning, en pakning eller en O-ring mellom flensene for å hindre lekkasje, men det er noen ganger mulig å bruke bare et spesielt fett, eller ingenting i det hele tatt, hvis parringsflatene er nøyaktig dannet. Flenser er konstruert for følgende trykkverdier: 150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb og 2500 lb eller 10 Bar, 15 Bar, 25 Bar, 40 Bar, 64 Bar, 100 Bar og 150 Bar. Ulike typer flenser er tilgjengelige, avhengig av typen av deres konstruksjonsegenskaper. Følgende er typer flenser vanligvis brukt i rør. Disse flensene er tilgjengelige med forskjellige vendinger som hevet ansikt, flatt ansikt, ringen felles ansikt etc.Om oss


Htongsteel har dukket opp som leverandør av one stop-løsning for alle dine stålrør-, stålplater, stålbjelker og stålrørtilbehørskrav. Vi er en av de største eksportørene og distributørene av rustfritt stålrør, rustfritt stålplater og rustfritt stålbar i Kina. Våre produkter har blitt mye brukt på mange felt både hjemme og ute. Hver avdeling er under perfekt ledelse og fullstendig automatisert produksjon for å tilby de beste kvalitetsprodukter og hurtig service til våre kunder.


Hvis du har tenkt å forstå oss, så ring det snart.

Tlf .: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039


HUITONG er en kjent produsent og leverandør av rustfritt stålrør / rør, utstyrt med en produktiv fabrikk og et firma, og som en profesjonell stålflens eksportør og selger, ønsker vi deg alltid å kjøpe og engros av høy kvalitet stålflens fra fabrikken vår.

Forespørsel