Cross

Cross

Korset beslag kalles også 4-veis beslag. Hvis et sidespor går helt gjennom en tee, blir montering et kors. Et kors har en vik og tre uttak eller vice vers. De har ofte så

Chat nå

Produktdetaljer

Huitong spesielle stål co, Ltd er en berømt Kina cross produsent og leverandør, utstyrt med en produktiv fabrikken og selskapet og som profesjonell cross eksportør og selger, er vi alltid ønske deg å kjøpe og engros høykvalitets pipe cross, 4 vei tvers montering, krysser montering, 4-veis kryss rør montering fra vår fabrikk.

Korset beslag kalles også 4-veis beslag. Hvis et sidespor går helt gjennom en tee, blir montering et kors. Et kors har en vik og tre uttak eller vice vers. De har ofte løsemiddel sveiset socket ender eller kvinnelige gjengede ender.

Korset beslag kan generere et enormt stress på rør som temperaturendringer, fordi de er i midten av fire koblingspunkt. En tee er mer stabil enn et kors, som en tee oppfører seg som en tre-legged krakk, mens et kors oppfører seg som en fire-legged krakk. (Geometrisk, "3 ikke-kollineare poeng Definer et fly" dermed 3 Ben er iboende stabile.) Kors er vanlig i ild sprinkleranlegg, der skyldes termisk ekspansjon ikke er generelt et problem, men ikke i avløp, på grunn av deres ekstra kostnader i forhold til bruk to tees.

Htongsteel har dukket opp som en stopp løsning ledende leverandør for alle pipe krysse krav. Vi er en av de største eksportører & distributører av rør krysset i Kina. Våre produkter har vært mye brukt i mange felt både hjemme og i utlandet. Hver avdeling er perfekt ledelse og fullt automatisert produksjon for å tilby den beste kvalitet og rask tjenester til våre kunder.

Størrelse:

Sømløs: 1/2"- 24", sveiset: 24"- 96"

Tykkelse:

SCH10-XXS

Materialer:

Karbonstål: ASTM A234 WPB, A234 WPC, A420 WPL6.

Rustfritt stål: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Legert stål: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Standard:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Relaterte søk: rør cross, 4-veis kryss montering, cross montering, 4-veis kryss rør montering.

Et par:redusering Neste:Rør Tee

Forespørsel