Rør Tee

Rør Tee

En tee er vanligste rør montering. Det er tilgjengelig med alle kvinnelige tråden stikkontakter, alle løsemiddel sveise sockets eller med imot løsemiddel sveise stikkontakter og en side stikkontakt med kvinnelige tråder. Den brukes

Chat nå

Produktdetaljer

Huitong spesielle stål co, Ltd er en berømte Kina pipe tee produsent og leverandør, produktiv fabrikken og selskapet og som profesjonell rør tee eksportør og selger, vi er alltid ønske deg å kjøpe og engros høykvalitets rør montering tee, rør tees, tee for datakanalen, 3 krysse veien utslagssted, kryss tee fra vår fabrikk.

En tee er vanligste rør montering. Det er tilgjengelig med alle kvinnelige tråden stikkontakter, alle løsemiddel sveise sockets eller med imot løsemiddel sveise stikkontakter og en side stikkontakt med kvinnelige tråder. Det brukes til å kombinere eller dele en flytende strøm. Det er en slags rør montering som er T-formet har to uttak, ved 90° til koblingen til hovedlinjen. Det er et kort stykke rør med en lateral stikkontakt. En tee brukes for tilkobling datakanaler med forskjellige diametere eller for å endre retning av rør kjører. De er laget av ulike materialer og fåes i forskjellige størrelser og utførelser. De er mye benyttet i rørledningen nettverk for å transportere tofaset væske blandinger. De kategoriseres som: like Tee og ulike Tee.

Når størrelsen på grenen er samme som topp rør, lik tee brukes og når gren størrelsen er mindre enn header størrelse, redusert tee brukes. Vanligste er tees med samme innløp og utløp størrelser. Noen av industrielle tees er rett Tee, redusere Tee, dobbel gren Tee, dobbel gren redusere Tee, koniske Tee, dobbel gren konisk Tee, Bullhead Tee, koniske redusere Tee, dobbel gren konisk redusere Tee, tangentiell Tee og dobbel gren tangentiell Tee.The over tees kategoriseres basert på deres figurer og struktur. De kan også klassifiseres på grunnlag av programmet forpliktet til utføre.

Htongsteel er en av de ledende Kina rør tee produsenter og leverandører, hvis du ønsker å kjøpe eller kjøpet høykvalitets tee pro profesjonelt firma, fabrikken, selger og eksportør, ta gjerne kontakt med oss.

Spesifikasjon:

Sømløs: 1/2 '' - 24 tommers, sveiset: 24''-96'', tykkelse: SCH10-XXS

Klasse og materiale:

Rustfritt stål: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Legert stål: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Stål Standard:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Relaterte søk: rør montering Tee, rør tee, tee for pipe, 3 måte krysser Tee, Cross utslagssted, lik Tee, stål lik Tee, rustfritt stål lik Tee, legert stål lik Tee, redusering Tee, stål redusering Tee, rustfritt stål redusering Tee, legert stål redusering Tee.


Et par:Cross Neste:Flens

Forespørsel