Redusering

Redusering
Chat nå
Produktdetaljer

Huitong spesielle stål co, Ltd er en berømt Kina redusering produsent og leverandør, utstyrt med en produktiv fabrikken og selskapet og som profesjonell redusering eksportør og selger, vi er alltid ønske deg å kjøpe og engros høykvalitets rør redusering, rør reduksjonsgir, eksentrisk redusering, konsentriske redusering, stålrør redusering fra vår fabrikk.

En redusering gir en endring i røret størrelse oljemengde kravene av systemet eller tilpasse eksisterende rør av forskjellig størrelse. Reduksjonsgir er vanligvis konsentriske reduksjonsgir men eksentrisk reduksjonsgir brukes når det er nødvendig for å opprettholde samme topp - eller bunn-of-pipe.

Htongsteel har dukket opp som en stopp løsning ledende leverandør for alle dine redusering behov. Vi er en av de største eksportører og distributører av redusering i Kina. Våre produkter har vært mye brukt i mange felt både hjemme og i utlandet. Hver avdeling er perfekt ledelse og fullt automatisert produksjon for å tilby den beste kvalitet og rask tjenester til våre kunder.

Produkter:

Konsentrisk redusering, karbon stål CON redusering, rustfritt stål CON redusering, legert stål CON redusering, CON redusering, eksentrisk redusering, ECC redusering, karbonstål ECC redusering, rustfritt stål ECC redusering, legert stål Ecc redusering.

Størrelse:

Sømløs redusering: 1/2 tommers til 24-tommers, sveiset redusering: 26 "-48".

Tykkelse: SCH20-SCH160

Materialer:

ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70

Standard:

ANSI, ISO, JIS, DIN, BS, GB

Relaterte søk: rør redusering, rør reduksjonsgir, eksentrisk redusering, konsentriske redusering, stålrør redusering.


Forespørsel