redusering

redusering

Huitong Special Steel Co, Ltd er en kjent Kina reduksjon produsent og leverandør, utstyrt med en produktiv fabrikk og selskap og som en profesjonell reduksjon eksportør og selger, vi er alltid innbydende deg til å kjøpe og engros høy kvalitet rør reduksjon, pipe reduksjonsmaskiner, eksentriske redusering.

Chat nå

Produktdetaljer

Huitong Special Steel Co, Ltd er en ledende Kina reduksjon produsent og leverandør, utstyrt med en produktiv fabrikk og selskap og som en profesjonell reduksjon eksportør og selger, vi er alltid innbydende deg til å kjøpe og engros høy kvalitet rør reduksjonsmiddel, rør reduksjonsutstyr, eksentriske reduksjonsmiddel, konsentriske reduksjon, stålrørreduksjon fra fabrikken.


En reduksjon gjør det mulig å endre rørstørrelsen for å tilfredsstille hydraulikkstrømkravene i systemet, eller tilpasse seg eksisterende rør av forskjellig størrelse. Reduksjonsmidler er vanligvis konsentriske reduksjonsmidler, men eksentriske reduksjonsmidler brukes når det er nødvendig for å opprettholde det samme topp- eller bunn-av-rør-nivå.


Reducer


Htongsteel har dukket opp som ledende leverandør av en stoppløsning for alle dine Reducer-krav. Vi er en av de største eksportørene og lagerfører av Reducer i Kina. Våre produkter har blitt mye brukt på mange felt både hjemme og ute. Hver avdeling er under perfekt ledelse og fullstendig automatisert produksjon for å tilby de beste kvalitetsprodukter og hurtig service til våre kunder.


Reducer【Produkter】

Konsentrert reduksjonsmiddel, Kobberstål CON-reduksjonsstang, rustfritt stål CON-reduksjonsmåler, Alloy steel CON-reduksjonsmiddel, CON-reduksjonsreduksjon, Eksentrisk reduksjonsmiddel, ECC-reduksjonsmiddel, karbonstål ECC-reduksjonsstang, Rustfritt stål ECC-reduksjonsmiddel, Lettmetallstål Ecc Reducer.


【Størrelse】

Utdiametre: Sømløs reduksjon: 1/2 "- 24", sveisetablere: 26 "- 48".

Tykkelse: SCH20 - SCH160


【Materialer】

ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70


【Standard】

ANSI, ISO, JIS, DIN, BS, GB

Relatert søk: rørreduksjonsrør, rørreduserende, eksentriske reduksjonsmiddel, konsentriske reduksjonsrør, stålrørreduksjon.Du er velkommen til å sende oss henvendelser, det beste tilbudet vil bli sendt til deg snart!

Et par:Stor Diameter sømløs rustfritt stål rør Neste:Cross

Forespørsel